En opskrift, som efter sigende har fået sin lidt særprægede titel, fordi den er nedskrevet på en lap papir af en kvinde, der overhørte en medpassager anbefale den til en anden i sporvognslinje 5 i København under 2. verdenskrig.


Tilberedning

45 min - 4 personer (nok til 2 dage)

Hæld olie i en gryde og svits karryen heri. Tilsæt kødet og brun det godt.

Kom hvidkål, løg og gulerødder i gryden, og tilsæt tomatpuré, salt, peber og vand. Lad retten simre under låg i ca. 30 minutter.

Server med ris efter eget valg og evt. en skål blandede grønne salater, serveret med citron- og dilddressing.

Opskrift og foto fra bogen "Guld i gryden" af Sif Orellana

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.