• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
kålret med ris og grøn salat

Sporvognskål

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En opskrift, som efter sigende har fået sin lidt særprægede titel, fordi den er nedskrevet på en lap papir af en kvinde, der overhørte en medpassager anbefale den til en anden i sporvognslinje 5 i København under 2. verdenskrig.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Jan – Dec
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    8 personer

    4 spsk rapsolie, eller olivenolie
    2 spsk stærk karry
    800 g hakket oksekød
    400 g fintsnittet hvidkål
    2 groftsnittede løg 
    350 g skrællede gulerødder i 5 mm tykke skiver 
    1⁄2 dl tomatpuré 
    2 spsk salt 
    Friskkværnet peber
    5-6 dl vand

    Opskrift og foto fra bogen "Guld i gryden" af Sif Orellana

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Tip

    Retten kan serveres i 2 dage, for 4 personer. 

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies