Spiralkartofler smager

Tilberedning

- 4 personer

  1. Skræl kartoflerne og stik et spyd igennem kartoflen på den lange led. Skær kartoflen i tynde skiver ind til spyddet som en spiral og læg dem i iskoldt vand ca. 15 min.
  2. Dryp af og dup dem tørre. Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl dem med smeltet smør.
  3. Bag kartoflerne ved 225°C i ca. 25 min. Drys med en blanding af parmesan og persille og bag endnu ca. 10 min. til de er gyldne og sprøde.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.