Spinatvafler med ærter og kylling
Tilberedning
30 min - 6 pers
- Pisk mel, bagepulver, salt, æg, mælk og olie sammen til en klumpfri dej.
- Damp spinaten i lidt smør, til den falder sammen, rør den i vaffeldejen og blend et kort øjeblik.
- Varm vaffeljernet op og pensl evt. med lidt smeltet smør.
- Bag vaflerne sprøde og gyldne, ca. 6 stk.
- Bælg ærterne og snit sukkerærterne på langs.
- Steg kyllingefileterne ca. 5 min. på hver side.
- Snit agurkerne i tynde skiver på langs.
- Placer skiver af kylling, agurk og ærter midt på vaflerne, drys med ærteskud og server.
Tip!
Vaflerne kan sagtens bages i forvejen så de bare lige skal lunes. Og de kan fryses.
Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen. Fotograf: Betina Hastoft