Disse lækre spinatvafler kan nydes som et sundt mellemmåltid eller som hyggelig og hurtig aftensmad. De er også skønne i madpakken!

Tilberedning

30 min - 6 pers

  1. Pisk mel, bagepulver, salt, æg, mælk og olie sammen til en klumpfri dej.
  2. Damp spinaten i lidt smør, til den falder sammen, rør den i vaffeldejen og blend et kort øjeblik.
  3. Varm vaffeljernet op og pensl evt. med lidt smeltet smør.
  4. Bag vaflerne sprøde og gyldne, ca. 6 stk.
  5. Bælg ærterne og snit sukkerærterne på langs.
  6. Steg kyllingefileterne ca. 5 min. på hver side.
  7. Snit agurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Placer skiver af kylling, agurk og ærter midt på vaflerne, drys med ærteskud og server.

Tip!
Vaflerne kan sagtens bages i forvejen så de bare lige skal lunes. Og de kan fryses.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen. Fotograf: Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.