En utrolig smuk, sund og mættende spinatsalat. Du kan evt. tilsætte lidt sprødstegt bacon.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem.
  2. Skær eller riv brødet i mindre, mundrette stykker, vend dem i olie og
  3. Rist dem gyldne og sprøde i ovnen eller på en pande.
  4. Afkøl og bland dem med linser, cherrytomater, spinatblade og rødløg samt olivenolie, salt og peber.
  5. Smuldr ost over spinat salaten og server.

Energi pr. person: 
370 Kcal
Fedt 29%
Protein 28% 
Kulhydrat 43%.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.