Spinatpandekager med fyld
Tilberedning
60+ min - 4 personer
- Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend dem til en tyktflydende dej. Lad dejen trække ½ - 1 time tid ved køkkentemperatur.
- Brug en lille pande med teflonbelægning ca. 18 cm i diameter og ca. en halv dl dej pr. pandekage. Bag spinatpandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte.
- Riv courgetten groft, knug den fri for væde og sauter den i en stor pande i lidt olie et par minutter. Bland spinatbladene ved og sauter videre ,til de lige netop er faldet sammen og væden fordampet. Hæld det hele i en skål og krydr med estragon eller dild samt salt og peber.
- Rør ricotta, parmesan og pinjekerner i. Fordel fyldet i spinatpandekagerne, der rulles sammen, lægges i et ovnfast fad og varmes igennem i ovnen inden
- Rør tomaterne med olivenolie og smag til med salt, peber og purløg.
- Server spinatpandekagerne med fyld sammen med tomatsalsa og bønner.
Energi pr. person
450 Kcal
Fedt 33%
protein 23%
kulhydrat 44%.
Opskrift og styling: Vibeke Lehn, foto Henrik Freek