Spinatpandekager med fyld er noget både børn og voksne elsker – og det italiensk inspirerede spinatfyld med ricotta smager skønt! Er velegnet som grøn hovedret, evt. frokostret eller som del af en buffet.

Spinatpandekager med fyld
Ingredienser
4 pers.
Dej
12 stk pandekager
125 g hvedemel
2 store æg
3 dl kærnemælk
1 knsp salt
2 tsk olie til bagning
Fyld
1 lille squash, 200 g
1 tsk olivenolie
1 bakke babyspinat ca. 100 g
Evt lidt frisk estragon eller dild
Salt og peber
1 bæger ricotta, 250 g
20 g reven parmesanost
15 g ristede pinjekerner
Tomat-salsa
500 g udkernede, hakkede tomater
1 spsk olivenolie
2 spsk fintskåret purløg
250 g kogte, bønner, grønne
Opskrift og styling: Vibeke Lehn, foto Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6