De smukke grønne pandekager med sprødt fyld er perfekte som frokostret, til madpakken eller picnickurven.

Tilberedning

30 minutter - 8 stk

  1. Pisk æg, salt, mælk og hvedemel sammen til en blank klumpfri dej.
  2. Tilsæt spinat og persille og blend til dejen er grøn og blank.
  3. Bag 8 store tynde pandekager på en pande i lidt olie.
  4. Smør med lidt friskost og fordel grønsager i stave, salat og ærteskud oven på.
  5. Rul dem stramt sammen og halvér dem.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spinat madpandekager med friskost og sprøde grøntsager

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.