Sprød kål med sødmefulde bær og pærer er appetitligt tilbehør til næsten alt godt fra grillen. En rest salat smager også godt i madpakken den efterfølgende dag.


Tilberedning

30 min - 4 pers

Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.

Nip bønnerne og damp dem et par minutter. Kasser kogevandet, hæld koldt vand over bønnerne og afdryp.

Skær pærerne i kvarte. Fjern kernehus og skær pærerne i tynde både. Skyl bærrene.

Rør yoghurt med mayonnaise, eddike, sennep og hakket dild. Smag dressingen til med salt og peber og vend med kålen, inden den vendes med de øvrige ingredienser.

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Line Falck

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spidskålssalat med pære, bær og urtecreme

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.