En spidskål favorit. Salaten smager også skønt dagen efter. Salaten kan evt. suppleres med fx grønne asparges.

Tilberedning

30 min. - 4 personer

  1. Halver kålen, fjern de yderste blade samt stokken og snit kålen fint.
  2. Kram kålen godt med salt og sukker.
  3. Rens radiserne og skær i halve skiver.
  4. Skyl spinaten og slyng den tør.
  5. Hak dilden.
  6. Vend kål med radiser, spinat, ærter og hakket dild.
  7. Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og hakket purløg.
  8. Smag til med salt og peber og dryp over salaten.

Opskrift og styling: Lone Kjær. Fotograf Line Falck

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spidskålssalat med dild, radiser og ærter

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.