Overrask gæsterne på picnicen med de her små glas med sprød spidskålssalat. I bunden af glassene er en skøn, cremet krydderurtedressing.

Tilberedning

15 min - 4 små patentglas

  1. Rør græsk yoghurt med finthakket løvstikke og fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber. Fordel yoghurten i bunden af de fire glas.
  2. Kom spidskål i, dernæst ærter og små stykker af pære og afslut med salat på toppen.

Opskrift, styling og foto: Julie Karla

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spidskålssalat i to-go glas med krydderurteyoghurt

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.