Super elegant og delikat tilbehør til fx fisk eller kylling.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern de yderste grove blade og skær spidskålen i halve eller kvarte, alt efter størrelse på spidskålet.

Rist baconterningerne gyldne, tag dem op og hold dem varme.

Steg derefter spidskålen i baconfedtet, tilsæt evt. yderligere fedtstof om nødvendigt.

Drys salt og peber på kålen og steg den på alle sider til den er mør, men stadig sprød. Spæd med en anelse grøntbouillon og stænk en anelse vineddike over.

Server kålen med bacon, ærter og masser af dild.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.