Lynstegning bevarer grøntsagernes farve og sprødhed

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær oksekødet i tynde skiver. Varm en wok eller dyb pande op med olie. Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i. Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rundt med en spatel ca. 5 min. Udrør majsstivelsen i vandet og kom det i. Kog det kort op.

Snit spidskålen i fine strimler. Skær peberfrugterne i store tern. Varm 1 tsk olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 minutter. Smag til med limesaft, ingefær, sukker og salt. Fordel blandingen i et fad. Kom oksekødsblandingen over. Drys cashewnødder og snittede forårsløg over. Pynt evt. med koriander samt limebåde.

Energi pr. person: 2430 kilojoule (580 kcal)
Energifordeling:
Protein: 35 g- 25 %
Kulhydrat:67 g- 46 %
Fedt:18 g - 29 %
Grøntsager pr. person: 185 g 

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Martin Dyrløv

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.