• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
wok af spidskål og oksekød

Spidskål i wok med oksekød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Lynstegning bevarer grøntsagernes farve og sprødhed.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Apr – Aug
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    400 g oksefilet f.eks. 2-3 bøffer af oksefilet
    1 spsk olie
    3 fed finthakkede hvidløg
    2 spsk fishsauce
    2 spsk østerssauce
    1 tsk sukker
    1 tsk majsstivelse
    ½ dl vand
    1 spidskål, ca. 500 g snittet vægt
    2 røde peberfrugter
    1 spsk olie
    1 spsk lime- eller citronsaft
    1 spsk friskrevet ingefær
    1 tsk sukker
    S
    alt
    40 g ristede cashewnødder
    2 forårsløg

    Pynt
    evt. frisk koriander eller mynte samt limebåde

    Tilbehør
    Jasminris

    Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
    Foto: Martin Dyrløv

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies