• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Karryret med spidskål og kød - Skøn opskrift hos Sæson

Spidskål i karry med hakket oksekød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En af den slags retter, det er godt at have på repertoiret, når det skal gå lidt tjept i hverdagen.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.
    400 g hakket oksekød
    1 spsk karry
    2 spsk olie
    1 løg
    2 fed hvidløg
    10 g ingefær
    ½ tsk spidskommen
    2 dl vand
    1 spidskål
    500 g spinat
    salt og peber

    Tilbehør

    ris

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Du kan bruge ca. 1 kg snittet hvidkål i stedet for spidskål og spinat. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til.  

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies