En af den slags retter, det er godt at have på repertoiret, når det skal gå lidt tjept i hverdagen

Tilberedning

30 min - 4 personer

Du kan bruge ca. 1 kg snittet hvidkål i stedet for spidskål og spinat. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til.  

Svits kød og karry i olien ved høj varme.

Tilsæt løg i tynde strimler, finthakket hvidløg og chili, friskrevet ingefær, stødt spidskommen og vand. Kog ved svag varme under låg i 15 minutter.

Snit spidskålen i brede strimler og kog den med i gryden i 10 minutter under låg ved svag varme.

Hak spinaten groft, kom den i gryden og kog retten uden låg, til spinaten er faldet sammen.

Smag til med salt og peber og server med kogte ris.  

Energi pr. person
2600 kJ (620 kcal)
Fordelt på
Protein 22%
Kulhydrat 51%
Fedt 27% (18 g)
Frugt og grønt pr. person:
Ca. 350 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.