Spidskål i karry med hakket oksekød
Tilberedning
30 min - 4 personer
Du kan bruge ca. 1 kg snittet hvidkål i stedet for spidskål og spinat. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til.
Svits kød og karry i olien ved høj varme.
Tilsæt løg i tynde strimler, finthakket hvidløg og chili, friskrevet ingefær, stødt spidskommen og vand. Kog ved svag varme under låg i 15 minutter.
Snit spidskålen i brede strimler og kog den med i gryden i 10 minutter under låg ved svag varme.
Hak spinaten groft, kom den i gryden og kog retten uden låg, til spinaten er faldet sammen.
Smag til med salt og peber og server med kogte ris.
Energi pr. person
2600 kJ (620 kcal)
Fordelt på
Protein 22%
Kulhydrat 51%
Fedt 27% (18 g)
Frugt og grønt pr. person: Ca. 350 g