En spicy og frisk salat, der smager fantastisk med grillet tun, kylling eller oksekød.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Dressing
Pil og hak hvidløg. Skræl og riv ingefæren fint. Flæk chilien, fjern kernerne og hak den fint. Bland alle ingredienser godt sammen i en skål og lad dippen trække i et par timer.

Salat
Snit bladselleri og icebergsalat helt fint. Skræl agurken, halver den på langs, fjern kernerne og skær den ud i halvmåner. Snit rødløget i fine både. Snit chilien helt fint på skrå
og fjern kernerne. Hak thaibasilikum, mynte og koriander groft. Vend alle ingredienserne sammen med ærteskud, drys med peanuts og kom dressingen på lige inden servering.

Tip
Steg tunbøffen i cirka 2 minutter på hver side på en meget varm pande. Den skal kun have kort tid, da den skal være rød indeni.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen " Masser af tilbehør"

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.