En spicy og frisk salat, der smager fantastisk med grillet tun, kylling eller oksekød.

Spicy salat
Ingredienser
4 pers.
2 stængler bladselleri
2/3 af et iceberg
½ agurk
1 rødløg
1 rød chili
1 håndfuld thaibasilikum, eller alm. basilikum, grøn
1 håndfuld mynte
1 håndfuld koriander
1 god håndfuld ærteskud, eller bønnespirer
50 g hakkede, saltede peanuts
Dressing
1 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
1 rød chili
2 spk salt soja
1 spk fishsauce
Saft af 2 lime
1-2 spsk sukker
2 spsk sesamolie
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen " Masser af tilbehør"
Dressing
1
Salat
1
2
Tip
Steg tunbøffen i cirka 2 minutter på hver side på en meget varm pande. Den skal kun have kort tid, da den skal være rød indeni.