Kylling og rabarber klæder hinanden rigtig godt – her i en ny og eksotisk krydret version med grøn karry, sorte ris og spinat


Tilberedning

45 min - 4 personer

Kog fuldkornsrisene som angivet på emballagen. 

Skær rabarberne i stykker á ca. 2 cm. Kom rabarber, eddike og sukker i en gryde og kog ved svag varme i ca. 5 minutter. 

Skær kyllingen i strimler. Varm olien på en slip-let pande. Tilsæt grøn karry og steg kyllingen sammen med presset hvidløg og ingefær. Vend godt rundt undervejs. Steg til kyllingen er mør. 

Skyl spinaten godt og slyng den tør. Vend spinat med kylling til den falder sammen. Tag kyllingen af panden og smag til med salt og peber. 

Server kylling med ris og rabarber i salatbladene. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.