Spicy curry med kartofler og persillerod er en varmende dejlig ret! Persilleroden giver retten en fantastisk umamismag.

Spicy curry med kartofler og persillerod
Ingredienser
5 personer
250 g kartofler med skræl, delt i halve
150 g
porrer, skåret i skiver
1 spsk smør eller kokosfedt
4 fed finthakket hvidløg
1 spsk finthakket ingefær
1 spsk finthakket frisk gurkemeje
1 spsk fiskesauce
1 spsk gul karrypasta
3.5 dl grønsagsfond eller kogevand fra kikærter eller lign.
2.5 dl kokosmælk
salt og friskkværnet peber
Opskrift: Frugtformidlingen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tip
Server retten med et groft brød.
Vent med at tilsætte salt til curryen indtil sidst, da fiskesaucen er meget saltet.