Spicy coleslaw med sojamandler
Kål er smart mad til mange. Det fylder meget, mætter godt og koster ikke en bønne.
Tilberedning
30 min - 4 personer
Coleslaw
Tag de yderste blade af spidskålen. Snit den helt fint.
Skrab og skyl gulerødder og skær dem i skiver på skrå. Bland gulerødder og snittet spidskål i en stor salatskål.
Skyl og tør krydderurter. Hak dem fint og bland dem i salaten.
Rør risvinseddike med honning, sambal olek og sesamolie.
Hæld dressingen over og bland salaten. Lad den trække i 1/2 time før servering.
Sojamandler
Opvarm en pande og tilsæt mandler og soja. Rør rundt i mandlerne, mens sojaen koger ind. Det tager ca. 8-10 minutter. Drys de sojaristede mandler over coleslaw’en.
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen Når livet er en fest af Marie Melchior