Appetitlig forret som oven i købet kan tilberedes i forvejen.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skær agurkerne i grove tern og kom dem i en blender sammen med cremefraiche, brød skåret i tern, presset hvidløg, hakket chili og eddike.
  2. Blend suppen og tilsæt olien undervejs. Blend til en cremet konsistens.
  3. Hvis suppen er for tyk spædes til med lidt bouillon. Sæt suppen på køl inden servering.
  4. Anret suppen med røget laks og karse og servér med brød

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spicy agurkesuppe med røget laks og karse

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.