Kernesalat med masser af forår.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Kog speltkernerne i en gryde med rigeligt vand tilsat presset hvidløg i ca. 20 minutter. Si kogevandet fra og afkøl speltkernerne.

Skær rabarberne i små stykker á ca. 1 cm. Kom eddike, vand og sukker i en gryde sammen med rabarber, ingefær og finthakket chili. Kog op til sukkeret er opløst og kog i ca. 2 min. Rabarberne må ikke koge ud. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne.

Skyl salaten og slyng den tør. Vend speltkernerne med salat og rabarber + saft. Dryp olie over salaten og krydr med salt og peber.

Servér salat til kylling eller fisk.

Tip
Speltkerner kan erstattes af fx hvedekerner, perlebyg eller perlespelt.

 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Speltsalat med rabarber, ingefær og chili

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.