• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
speltpizza med feldsalat og skinke

Speltpizza med spegeskinke og babyleaves

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Den hjemmelavede pizza bliver ikke ringere af, at du bruger grahamsspelt/spelt i dejen - det giver bare den velkrydrede pizza et mere rustikt præg og mere kornsmag.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    Dej
    25 g gær
    3 dl vand
    3/4 tsk salt
    200 g grahamsspeltmel eller almindelig grahamsmel
    300 g hvedemel

    Tomatsauce
    1 løg
    1 ds. flåede, hakkede tomater
    2 fed hvidløg
    1 tsk oregano
    3/4 tsk salt
    Peber

    Fyld
    200 g reven mild ost max. 30+(17 %)
    2 tsk tørret oregano
    spsk olivenolie
    100 g feldsalat 
    150 g spegeskinke

    Tilbehør
    Grøntsagsstænger af 300 g gulerødder.

    Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
    Foto: Martin Dyrløv

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Varm pladen op i ovnen inden du lægger pizzaerne på, det giver en sprødere bund.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies