Spareribs med bulgursalat og persillecreme
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Rør ketchup med sojasauce, brun farin, presset hvidløg, ingefær og olie.
- Kog spareribsene ved svag varme i letsaltet vand i ca. 1 time. Tag dem op af kogevandet og tør dem godt. Alternativ kan du stege spareribsene i en bradepande i ovnen ved 200 grader i 1 time. Smør barbecuemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinaden til når kødet skal grilles. Lad spareribsene marinerer et par timer.
- Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Skyl spinaten og slyng den tør. Skær blomkål i små fine buketter. Skær tomater i både. Vend bulgur med grøntsager og smag til med salt og peber.
- Kom persille i en blender sammen med presset hvidløg og halvdelen af creme fraiche. Blend til en grøn creme. Rør cremen med resten af cremefraichen og smag til med salt og peber.
- Grill spareribs på begge sider til de er gyldne. Pensl med barbecuemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på. Servér med bulgursalat og persillecreme.
Tip
Istedet for bulgur kan du bruge couscous, perlespelt, ris eller pasta
Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek