• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
bulgursalat og spareribs

Spareribs med bulgursalat og persillecreme

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Barbecuemarinerede spareribs kræver lidt planlægning, fordi benene skal forkoges inden de marineres og grilles.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    1½ dl ketchup
    2 spsk sojasauce
    3 spsk brun farin
    2 fed hvidløg
    1 lille spsk friskrevet ingefær
    2 spsk olivenolie
    8-12 spareribs
    100 g bulgur
    100 g babyspinat
    ½ blomkål
    250 g cherrytomater
    1 bundt persille
    1 fed hvidløg
    2 dl cremefraiche
    Salt og peber

    Opskrifter og styling Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek 

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Istedet for bulgur kan du bruge couscous, perlespelt, ris eller pasta

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies