Barbequemarinerede spareribs kræver lidt planlægning, fordi benene skal forkoges inden de marineres og grilles. 


Tilberedning

30 min - 4 personer

Rør ketchup med sojsauce, brun farin, presset hvidløg, ingefær og olie. 

Kog spareribsene ved svag varme i letsaltet vand i ca. 1 time. Tag dem op af kogevandet og tør dem godt. Alternativ kan du stege spareribsene i en bradepande i ovnen ved 200 grader i 1 time.  Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinaden til når kødet skal grilles. Lad spareribsene marinerer et par timer.

Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Skyl spinaten og slyng den tør. Skær blomkål i små fine buketter. Skær tomater i både. Vend bulgur med grøntsager og smag til med salt og peber. 

Kom persille i en blender sammen med presset hvidløg og halvdelen af creme fraiche. Blend til en grøn creme. Rør cremen med resten af cremefraichen og smag til med salt og peber. 

Grill spareribs på begge sider til de er gyldne. Pensl med barbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på. Servér med bulgursalat og persillecreme. 

Tip
Istedet for bulgur kan du bruge cous cous, perlespelt, ris eller pasta

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spareribs med bulgursalat og persillecreme

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.