En populær klassiker forklædt i grønt. Brug fx en rest kartofler og rodfrugter fra dagen før – bagte eller kogte.

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Riv squash på et rivejern.
  2. Mos kartofler og rodfrugter med et piskeris og rør dem sammen med revet squash, rasp og æg. Lad det hvile 15 min. og krydr med salt og peber.
  3. Form farsen til små frikadeller og steg dem gyldne i lidt olie ved jævn varme ca. 3 min. på hver side og læg dem til side. Kog panden af med tomat og smag til.
  4. Kog spaghetti al dente som anvist på emballagen.
  5. Fordel spaghetti og frikadellerne på tallerkenerne og hæld sovsen hen over.
  6. Drys med revet parmesan og server straks.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spaghetti med grøntsagsfrikadeller & tomatsovs

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.