Spaghetti med bladbede, hvidløg og citron
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Sæt en stor gryde vand i kog og kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Varm samtidigt en stor sauterpande op, når den er rygende varm, kom halvdelen af olien i panden og derefter 2 hvidløg og bladbeder.
- Vend rundt og kom smørbønnerne i.
- Vend hyppigt rundt og når bederne er faldet sammen efter ca. 5-8 min. skrues lidt ned for varmen.
- Sigt vandet fra pastaen og vend forsigtigt pastaen ned i sauterpanden.
- Riv skallerne af citronen og pres juicen, kom det i et lille glas sammen med det sidste hvidløgsfed og den sidste olivenolie og pisk lidt sammen.
- Hæld citronolien ud over pastaen og giv retten en omgang salt og peber. Vend det hele lidt forsigtigt rundt i panden.
- Tag panden af varmen og kom evt. lidt ristede nødder ud over retten og høvl lidt frisk parmesan over.
Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard