Super nem og hurtig ret med masser af smag. Vegetarisk, kan nemt gøres vegansk og glutenfri.

Spaghetti med bladbede, hvidløg og citron
Ingredienser
4 pers.
400 g spaghetti
3 spsk olivenolie
3 fed finthakket hvidløg
220 g
bladbede
1 dåse hestebønner
1 økologisk citron, skal og saft
1 håndfuld pinjekerner, mandler eller hasselnødder
2 håndfulde friskrevet parmesan
Salt og peber
Næringsindhold pr. 100g
Energi
244 kcalEnergi
1025 kJKulhydrater
32.2 gKostfibre
2.9 gFedt
8.2 gProteiner
9.5 g
Opskrift: Michelle Appelros
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. I beregningerne er der taget højde for rensesvind. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.