Super nem og hurtig ret med masser af smag. Vegetarisk, kan nemt gøres vegansk og glutenfri

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Sæt en stor gryde vand i kog og kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Varm samtidigt en stor sauterpande op, når den er rygende varm, kom halvdelen af olien i panden og derefter 2 hvidløg og bladbeder.
  3. Vend rundt og kom smørbønnerne i.
  4. Vend hyppigt rundt og når bederne er faldet sammen efter ca. 5-8 min. skrues lidt ned for varmen.
  5. Sigt vandet fra pastaen og vend forsigtigt pastaen ned i sauterpanden.
  6. Riv skallerne af citronen og pres juicen, kom det i et lille glas sammen med det sidste hvidløgsfed og den sidste olivenolie og pisk lidt sammen.
  7. Hæld citronolien ud over pastaen og giv retten en omgang salt og peber. Vend det hele lidt forsigtigt rundt i panden.
  8. Tag panden af varmen og kom evt. lidt ristede nødder ud over retten og høvl lidt frisk parmesan over.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spaghetti med bladbede, hvidløg og citron

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.