En udvidet udgave af pasta med pesto! Den perfekte løsning, når du har brug for noget, der er hurtigt og nemt at lave og smager vældig godt.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skræl kartoflerne og kog dem møre i en stor gryde med let saltet vand.

Nip bønnerne og kog dem med de sidste 4-5 minutter, indtil de er møre.

Hæld kartofler og bønner op i en sigte.

Kog pastaen i rigeligt, let saltet vand efter pakkens anvisning.

Rist pinjekernerne på en varm pande, til de tager farve.

Vend pastaen med pesto, kartofler og bønner. Smag til med salt og peber. Server retten i varme, dybe tallerkener med ristede pinjekerner, plukket basilikum og høvlet parmesan.

Tip
Spaghetti Genovese kan spises både kold og varm.

Opskriften er venligst udlånt fra bogen "Funky hverdagsmad"

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.