Spaghetti Genovese
En udvidet udgave af pasta med pesto! Den perfekte løsning, når du har brug for noget, der er hurtigt og nemt at lave og smager vældig godt.
Tilberedning
30 min - 4 personer
Skræl kartoflerne og kog dem møre i en stor gryde med let saltet vand.
Nip bønnerne og kog dem med de sidste 4-5 minutter, indtil de er møre.
Hæld kartofler og bønner op i en sigte.
Kog pastaen i rigeligt, let saltet vand efter pakkens anvisning.
Rist pinjekernerne på en varm pande, til de tager farve.
Vend pastaen med pesto, kartofler og bønner. Smag til med salt og peber. Server retten i varme, dybe tallerkener med ristede pinjekerner, plukket basilikum og høvlet parmesan.
Tip
Spaghetti Genovese kan spises både kold og varm.
Opskriften er venligst udlånt fra bogen "Funky hverdagsmad"