Sommertrifli
Nem og hurtig sommertrifli og hvis det skal gå ekstra hurtigt kan den laves med færdige lagkagebunde.
Tilberedning
45 min - 6 personer
Sukkerbrødskage
Varm ovnen til 175 grader.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til konsistensen er ligesom flødeskum. Smelt smørret, rør mælken i og bland det i æggene.
Bland hvedemel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i æggene.
Hæld dejen i en smurt og raspdrysset aflang kageform. Bag kagen på ovnens midterrille i 25-30 minutter. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved.
Lad den køle af, før du vender den ud på en tallerken. Skær den i 2 cm brede skiver. Pisk fløden, bland den med yoghurt og revet marcipan.
Varm marsalavin og muscovadosukker. Lad det køle lidt af. Skær jordbærrene i skiver og læg dem sammen med de andre bær i den lune vinmarinade.
Læg kage, bær og yoghurtmousse lagvis i en glasskål. Start med kage, siden bær og til sidst yoghurtmousse, fortsæt og lad det sidste lag være kage og bær.
Opskrift og foto udlånt fra bogen: A piece of cake af Leila Lindholm