Nem og hurtig sommertrifli og hvis det skal gå ekstra hurtigt kan den laves med færdige lagkagebunde.


Tilberedning

45 min - 6 personer

Sukkerbrødskage
Varm ovnen til 175 grader.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til konsistensen er ligesom flødeskum. Smelt smørret, rør mælken i og bland det i æggene.
Bland hvedemel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i æggene.

Hæld dejen i en smurt og raspdrysset aflang kageform. Bag kagen på ovnens midterrille i 25-30 minutter. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved.

Lad den køle af, før du vender den ud på en tallerken. Skær den i 2 cm brede skiver. Pisk fløden, bland den med yoghurt og revet marcipan.

Varm marsalavin og muscovadosukker. Lad det køle lidt af. Skær jordbærrene i skiver og læg dem sammen med de andre bær i den lune vinmarinade. 

Læg kage, bær og yoghurtmousse lagvis i en glasskål. Start med kage, siden bær og til sidst yoghurtmousse, fortsæt og lad det sidste lag være kage og bær.

Opskrift og foto udlånt fra bogen: A piece of cake af Leila Lindholm

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.