Ærterne giver sødme, spidskålen og de ristede græskarkerner bid. Et sikkert hit hos ungerne

Tilberedning

30 min - 4 personer

Halver spidskålen, fjern stokken og de yderste blade. Skær kålen i strimler.

Rist græskarkerner på en tør pande, til de ”popper” og får farve.

Rør en dressing af ylette, presset hvidløg, olie, citronsaft, revet citronskal, salt, og hvid peber.
Vend spidskål og halvdelen af ærter og græskarkerner med dressingen og anret på et fad.
Drys med mynteblade, resten af ærterne og græskarkerner.

Er velegnet som tilbehør til kylling eller fisk.

Opskrift: Salattøsen, Styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.