Skøn klassiskker med rygeost. Sommersalaten smager allerbedst på et stykke rugbrød med grøn salat og pynt.

 


Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Rør rygeost med cremefraiche og smag til med salt og peber.
  2. Halver agurken, fjern kernerne med en teske og skær agurken i fine små tern.
  3. Tag et par radiser fra til pynt. Skær resten af radiserne i skiver.
  4. Vend agurker og radiser i rygeostsalaten.
  5. Skyl den grønne salat og slyng den tør. Fordel grøn salat, rygeostsalat og tomat skåret i både på rugbrød.
  6. Drys med klippet purløg.

Tip
Sommersalaten kan også vendes med 500 g kogte kartofler til en kartoffelsalat.

Opskrifter og styling: Lone Kjær, Foto Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.