Risotto med masser af smag af sommer. De søde jordbær er prikken over i´et.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Rens løgene og hak dem. Halver kål, fjern de yderste blade og stokken og snit den fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene.

Varm olie og smør i en gryde og svits løg, presset hvidløg og hakket rosmarin. Tilsæt risottoris og steg et øjeblik uden de tager farve. Hæld hvidvin på og lad det fordampe. Spæd gradvist til med bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. 20 minutter til risene er møre og bouillonen kogt ind. De sidste 3 min. tilsættes kål og asparges.

Vend ærter og reven parmesanost i risottoen og smag til med salt og peber.

Skyl og nip jordbærrene og skær i mindre stykker. Server risottoen med drys af jordbær.

Opskrift og styling: Lone Kjær. Fotograf Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.