Sommerrisotto med ærter og jordbær
Risotto med masser af smag af sommer. De søde jordbær er prikken over i´et.
Tilberedning
45 min - 4 personer
Rens løgene og hak dem. Halver kål, fjern de yderste blade og stokken og snit den fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene.
Varm olie og smør i en gryde og svits løg, presset hvidløg og hakket rosmarin. Tilsæt risottoris og steg et øjeblik uden de tager farve. Hæld hvidvin på og lad det fordampe. Spæd gradvist til med bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. 20 minutter til risene er møre og bouillonen kogt ind. De sidste 3 min. tilsættes kål og asparges.
Vend ærter og reven parmesanost i risottoen og smag til med salt og peber.
Skyl og nip jordbærrene og skær i mindre stykker. Server risottoen med drys af jordbær.
Opskrift og styling: Lone Kjær. Fotograf Line Falck