Suppe på frugt og bær er en dejlig sommerdessert.  Ingefær og mynte klæder bærrene.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skyl og nip jordbærrene. Skær rabarber i små stykker. Kom jordbær, rabarber, sukker, vand og ingefær i en gryde og kog ved svag varme i ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen og blend suppen. Stil suppen til afkøling.

Skyl og nip jordbærrene. Fordel jordbær, hindbær, blåbær og hakkede mynteblade i 4 tallerkener. Hæld suppen over og servér.

Frugt og grønt pr. person: ca. 240 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Sommergazpacho med ingefær og friske bær

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.