Dejlige bløde og søde muffins som får deres saftighed fra æble og squash. Det er da lækkert !

Tilberedning

45 minutter - 16 styk

  1. Findel dadlerne i en multihakker og rør dem sammen med smør, farin og vaniljesukker til en cremet masse.
  2. Pisk æggene i et ad gangen og rør til en luftig og cremet masse.
  3. Vend revet squash og æble i.
  4. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen.
  5. Tilsæt grofthakkede nødder og rør det hele sammen.
  6. Fordel dejen i 16 smurte muffin forme og bag dem ca. 25 min. ved 200°C.

Tip: Kagerne kan sagtens fryses til senere.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.