Dejlige bløde og søde muffins som får deres saftighed fra æble og squash. Det er da lækkert !

Søde squashmuffins med æbler og dadler
Ingredienser
16 stk.
150 g dadler uden sten
125 g smør
175 g farin
1 spsk. vaniljesukker
3 æg
200 g revet squash
100 g revet æble
250 g hvedemel
2 tsk. brunt bagepulver
75 nødder og mandler, brug hvad du har og holder af
Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Søde squashmuffins med æbler og dadler
- Findel dadlerne i en multihakker og rør dem sammen med smør, farin og vaniljesukker til en cremet masse.
- Pisk æggene i et ad gangen og rør til en luftig og cremet masse.
- Vend revet squash og æble i.
- Sigt hvedemel og bagepulver i dejen.
- Tilsæt grofthakkede nødder og rør det hele sammen.
- Fordel dejen i 16 smurte muffin forme og bag dem ca. 25 min. ved 200°C.
Tip: Kagerne kan sagtens fryses til senere.
Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Tip
Kagerne kan sagtens fryses til senere.