En sød/stærk sauce, du kan bruge til mange ting, fx til grillet eller dybstegt kylling og fisk, som dyppelse til forårsruller og som smagsgiver i wokretter.


Tilberedning

45 min - 1 flaske

Hak hvidløg fint. Skær blommerne i små tern. Bland alle ingredienserne i en gryde og kog det sammen ca. 20 minutter. Mix det i en blender eller brug en stavblender til at findele massen.

Hæld saucen i en ren og skoldet flaske og opbevar i køleskab. Kan holde sig en uges tid.

Opskrift og styling: Udviklet af Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.