Tilberedning

15 min - 2 personer

Skær bladene af blomkålen helt nede ved stokken og kassér det grønne, så du kun har stænglerne tilbage.
Opbevar blomkålshovedet i en frysepose i køleskabet og brug det inden 5 dage.
Skræl blomkålsstænglerne hele vejen rundt med en kartoffelskræller.
Læg stænglerne i en kasserolle med 1 dl vand, ¼ tsk. salt og 1 tsk. smør per person.
Lad blomkålsstænglerne smørdampe i 1 minut og server med det samme.

Gode til lyse fisketyper, fjerkræ og skaldyr

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.