Simpel morgenmad til alle som elsker æg. Brug agurke- og rugbrødsstavene til at spise ægget med.

Tilberedning

15 min - 2 personer

Kog æggene smilende i ca. 7 min.

Del hver brødskive i tre.  

Halvér baconskiverne på langs og sno en baconstrimmel omkring to af brødstavene, kan udelades.

Rist brødene sprøde på en pande. Kan også ristes i ovnen ved 225° C til baconen er sprød i ca 8 min.

Skær agurk i stave.

Server agurk og rugstave til det smilende æg.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Fotograf Betina Hastoft

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.