Hvis du har lyst til en lækker hindbærtærte, men gerne vil undgå dårlig samvittighed så prøv denne lækre og knapt så syndige udgave fra bogen "Det Søde".   


Tilberedning

45 minutter - 6 stk

Kværn mandlerne til mel i en elektrisk kværn. Bland det med speltmel, bagepulver og en knivspids salt. Pisk i en anden skål æg grundigt med ahornsirup og vanilje. Rør de tørre ingredienser i de våde og fordel dejen i 6 velsmurte 10 cm tærteforme (helst med løs bund).

Fordel hindbær ovenpå og tryk dem let ned i dejen. Bag ved 175° i alt 25-30 minutter. Efter 20 minutter kommes mandelflager over og kagerne bager yderligere ca. 8 minutter. Når de er afkølet drysse evt. kokosfibermel over.

Hindbær kan selvfølgelig udskiftes med andre bær.

Opskriften er venligst udlånt fra bogen Det Søde - Sundhed & nydelse af Lisbeth Tordendahl

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.