Lækkert friskt tilbehør som passer fint til grillet eller kraftfuldt smagende mad. Server med proteiner og lidt brød for et fuldt aftensmåltid.

Tilberedning

30 min - 4 portioner

  1. Skræl glaskål (og evt gulerødder). Skær ud i julienne (tændstik størrelse)
  2. Skær æblerne fri fra kernehus og i tynde, halve skiver.
  3. Kom i en skål og pres citronsaften over så de ikke bliver brune. Sæt til side.
  4. Pisk mayonnaise, honning, eddike, salt og peber i en anden skål. Tilsæt lidt vand efter behov, den må gerne være ret flydende (som kærnemælk).
  5. Smag til med evt. lidt dijonsennep eller tørret krydderi, salt og peber.
  6. Vend æbler og glaskål med dressingen og stil på køl indtil servering.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.