Skorzonerrødder er som regel snavsede og lidt vanskelige at rense, men smagen er umagen værd.


Tilberedning

30 min -

Skræl rødderne, skyl dem i koldt vand, og skær dem i tykke skiver på skrå. Læg dem i en skål med mælk efterhånden som du bliver færdig med dem, ellers bliver de misfarvede.

Afdryp dem derpå, og tør dem i køkkenrulle. Steg straks derefter rødderne i olie i en sauterpande sammen med rødløget i 3 til 5 minutter.

Drys med salt og peber, læg rødder og løg på et fad, og drys med persillen.

Server straks.

Opskrift venligst udlånt fra bogen "Tænk før du spiser" af Trine Hahnemann

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Skorzonerrødder med rødløg og persille

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.