Denne simreret med porrer og æble er perfekt til de kolde decemberdage.

Tilberedning

+60 minutter - 4 personer

Afpuds kødet og skær det i tern. Krydr kødet med salt og peber og drys med hakket persille. Pil og hak løgene. Skræl selleri og jordskokker og skær i mundrette stykker. 

Smelt smørret i en gryde og brun kødet. Tag kødet op.

Steg løg, selleri og jordskokker et par minutter. Tilsæt presset hvidløg og læg kødet tilbage i gryden. Hæld æblemost og bouillon på og lad kød og grøntsager simre under låg i 1 time.

Smag retten til med salt og peber.

Rens porrerne og skær i skiver. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både. Smelt smørret på en pande og steg porre og æbler til de er gyldne. Vend i dem undervejs. Tilsæt frisk timian og smag til med salt og peber.

Server simregryde med ris toppet med stege æbler og porre.  

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.