En lækker og smagfuld ret med tomat, bagte æg og grønkål

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Hak løg, hvidløg og chili fint.
  2. Varm 1 spsk olie i en pande. Kom spidskommen, chili, løg og hvidløg i panden. Steg 2 minutter.
  3. Kom tomater i panden. Lad simre under låg 10 minutter.
  4. Fjern stilken fra grønkålen. Skær i mindre stykker.
  5. Varm 1 spsk olie i en pande. Kom grønkål i, og steg 3 minutter.
  6. Kom grønkål i panden med tomaterne.
  7. Hæld væsken fra bønnerne, og kom i panden.
  8. Hæld væsken fra oliven, og kom i panden. Rør rundt, og lad simre 2-3 minutter.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Lav fire huller i saucen. Knæk et æg ud i hvert hul. Dæk med låg. Varm på lav varme cirka 5 minutter.
  11. Hak persille, og drys på toppen.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.