Mange rynker på næsen og tænker det værste, når de hører ordet selleriburger. Men de stegte, panerede selleriskiver, der er lagt sammen med karryristede æbler og rodfrugter og en delikat, fuldfed dressing, smager ret så skønt.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skræl knoldselleri, gulerod og pastinak.

Skær knoldselleri i 1 cm tykke skiver og skær dem til så de er lige store i diameter (stik evt. cirkel ud med udstikkerring).

Vend selleriskiverne i sammenpisket æg og herefter i sesamfrø. Steg dem gyldne i olie.

Skær gulerod og pastinak i tern på 1x1 cm og sauter dem på pande (uden at tage farve) til de er møre.

Skræl æblet og fjern kernehus. Skær æblet i tern på 1x1 cm. Vend terningerne i karry og kom dem på panden med rodfrugterne de sidste 2 minutter.

Bland cremefraiche med hakket estragon, dijonsennep, akaciehonning, estragoneddike og smag til med salt og peber.

Selleriburgeren samles således
1 skive riset selleri derefter spinatblade, rodfrugtblandingen, en smule dressing efter behov og til slut en skive ristet sesam-selleri som top.

Server evt. med hjemmelavede grovfritter, eller som tilbehør til al slags kød.

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.