Stegt spinat er et nemt og glimrende tilbehør til fx kalvekød eller et stykke laks. Brug en stor pande, sautepande eller bred gryde – 500 g spinat fylder en del.

Tilberedning

15 min -

Skyl spinaten grundigt i koldt vand. Fjern de groveste stilke og hak

bladene groft. Tryk spinaten tør. Varm olien op i en sauterpande og svits hakket løg og hvidløg med peberfrugt i tynde strimler ved høj varme. Tilsæt spinat og revet citronskal og vend grøntsagerne på panden, til spinaten falder sammen, og væsken er fordampet.

Krydr med salt og peber.

Tip
Server retten til fx ristet kalve- eller kyllingelever eller dampet fisk.

Energi pr. person:
500 kJ (130 kcal)
Fordelt på:
Protein 13%
Kulhydrat 30%
Fedt 57% (8 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 200 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.