Når grøntsagerne bliver svitset i smør, bevarer de smag, sprødhed og farve – krydderdrysset gør også sit til at smagen er helt i top

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær gulerødderne igennem på langs og derefter i lidt brede stykker på skrå.

Rens rosenkålene for de yderste blade og del større rosenkål.

Sauter gulerødder og rosenkål i smør, tilsæt grøntbouillon og lad det hele simre ved svag til jævn varme. Rør jævnligt og tilsæt yderligere grøntbouillon, men ikke mere end nødvendigt, for at grønsagerne ikke brænder på.

Når grønsagerne er sprøde vendes de med persille, citron og hvidløg.

Smag til med salt og peber og drys med pinjekerner.

Energi pr. person:
420 Kcal
Fedt 28% 
Protein 35%
Kulhydrat 37%

Opskrift og styling:  Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Sauterede gulerødder og rosenkål med persille

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.