Sandwich med kylling og spidskålsslaw
Tilberedning
15 minutter - 4 personer
Rør ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål og smag til med salt og peber. Skræl og riv gulerødderne på et råkostjern. Bland spidskål og gulerødder i dressingen.
Lun og flæk brødene. Smør brødene med mayonnaise. Læg skyllede og afdryppede salatblade over brødbundene.
Skær kyllingekødet i tynde skiver eller riv det i mindre stykker med et par gafler. Fordel 2-3 spsk spidskålsslaw og kylling på brødbundene. Læg toppene over. Spis den resterende coleslaw til.
Tips
Brug afdryppet tun fra dåse i stedet for kylling
Kom 1 skive sprødstegt bacon i hver sandwich.
Krydr mayonnaisen med chipotlekrydderi eller med sød chilisauce inden det smøres på brødene.
Disse sandwich er også perfekte som et nemt middagsmåltid.
Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek