Disse sandwich kan sagtens bruges i madpakken, hvor resten af den tilberedte coleslaw kommes i tætsluttende bokse eller patentglas.

Tilberedning

15 minutter - 4 personer

Rør ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål og smag til med salt og peber. Skræl og riv gulerødderne på et råkostjern. Bland spidskål og gulerødder i dressingen.

Lun og flæk brødene. Smør brødene med mayonnaise. Læg skyllede og afdryppede salatblade over brødbundene.

Skær kyllingekødet i tynde skiver eller riv det i mindre stykker med et par gafler. Fordel 2-3 spsk spidskålsslaw og kylling på brødbundene. Læg toppene over. Spis den resterende coleslaw til.

Tips
Brug afdryppet tun fra dåse i stedet for kylling

Kom 1 skive sprødstegt bacon i hver sandwich.

Krydr mayonnaisen med chipotlekrydderi eller med sød chilisauce inden det smøres på brødene.

Disse sandwich er også perfekte som et nemt middagsmåltid.

Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.