• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Sandwich med kylling og spidskålsslaw

Sandwich med kylling og spidskålsslaw

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Disse sandwich kan sagtens bruges i madpakken, hvor resten af den tilberedte coleslaw kommes i tætsluttende bokse eller patentglas.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    4 stykker flute eller sandwichboller
    2 spsk god mayonnaise
    4 salatblade
    200 g kogt eller stegt kyllingekød

     

    Spidskålsslaw:
    3 gulerødder
    250 g snittet spidskål
    Dressing
    3 spsk god mayonnaise
    2 spsk citronsaft
    1 tsk sukker
    Salt og peber

     

    Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Tip

    Brug afdryppet tun fra dåse i stedet for kylling

    Kom 1 skive sprødstegt bacon i hver sandwich.

    Krydr mayonnaisen med chipotle-krydderi eller med sød chilisauce inden det smøres på brødene.

    Disse sandwich er også perfekte som et nemt middagsmåltid.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies