Disse sandwich kan sagtens bruges i madpakken, hvor resten af den tilberedte coleslaw kommes i tætsluttende bokse eller patentglas.

Sandwich med kylling og spidskålsslaw
Ingredienser
4 pers.
4 stykker flute eller sandwichboller
2 spsk god mayonnaise
4 salatblade
200 g kogt eller stegt kyllingekød
Spidskålsslaw:
3 gulerødder
250 g snittet spidskål
Dressing
3 spsk god mayonnaise
2 spsk citronsaft
1 tsk sukker
Salt og peber
Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
Tip
Brug afdryppet tun fra dåse i stedet for kylling
Kom 1 skive sprødstegt bacon i hver sandwich.
Krydr mayonnaisen med chipotle-krydderi eller med sød chilisauce inden det smøres på brødene.
Disse sandwich er også perfekte som et nemt middagsmåltid.