Hindbær til hovedret. Ja tak! Især når de serveres i en skøn sauce med balsamico. Vi serverer sauce og hindbær til saltimbocca med dampet spidskål og nye kartofler.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skrub kartoflerne og kog dem møre. Mos kartoflerne let med gaffel og vend med smørret. Krydr kartoflerne med salt og peber og vend med hakket persille.

Fjerne de yderste blade af spidskålen og del kålen i smalle både. Damp kålen i ca. 2 dl letsaltet vand et par minutter til den føles mør. Tag kålen op og afdryp.

Bank kødet fladt med håndryggen. Top med salvie og krydr med salt og peber. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød og fæstn med grillspyd. Varm olien på en pande og steg kødet i 2-3 minutter på hver side. Tag kødet af panden.

Hæld balsamico, vin og bouillon på panden og kog væsken ind til det halve. Tilsæt smør og smag saucen til lidt brun farin, salt og peber. Vend forsigtigt med hindbær.

Server saltimbocca med letmoste kartofler, dampet spidskål og hindbær i balsamico.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Saltimbocca med hindbær i hvid balsamico

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.