Saltimbocca med hindbær i hvid balsamico
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Skrub kartoflerne og kog dem møre. Mos kartoflerne let med gaffel og vend med smørret. Krydr kartoflerne med salt og peber og vend med hakket persille.
- Fjerne de yderste blade af spidskålen og del kålen i smalle både. Damp kålen i ca. 2 dl letsaltet vand et par minutter til den føles mør. Tag kålen op og afdryp.
- Bank kødet fladt med håndryggen. Top med salvie og krydr med salt og peber. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød og fæstn med grillspyd. Varm olien på en pande og steg kødet i 2-3 minutter på hver side. Tag kødet af panden.
- Hæld balsamico, vin og bouillon på panden og kog væsken ind til det halve. Tilsæt smør og smag saucen til lidt brun farin, salt og peber. Vend forsigtigt med hindbær.
- Server saltimbocca med letmoste kartofler, dampet spidskål og hindbær i balsamico.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek