En alternativ salat, som giver den perfekt kombination af æbler, rødkål og peberrod


Tilberedning

30 min - 4 personer

Rør den syrnede fløde eller cremefraiche med peberrod og smag til med salt og peber. Brug et lille stykke rødkål til at smage til med i stedet for en ske, så kan du bedre bedømme om cremen er stærk og salt nok.

Skær rødkålen i små tern, ca. ½ x ½ cm. Skær æblerne i meget tynde stave eller riv dem groft. Hak fennikelfrøene på skærebrættet og bland med æblerne.

Læg æbler i lag med rødkål og peberrodscreme på samme måde som en trifli, enten i en stor glasskål eller i portionsglas. Slut af med creme og pynt med karse på toppen.

Velegnet som tilbehør til svinekød og and, sprængt og kogt kød.

Opskrifter og styling: Christine Bille
Foto: Henrik Freek

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.