En flot og farvestrålende salat – sæt den på bordet som del af en buffet eller server som frokostret.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Flæk græskarret, skrab kernerne ud. Skræl og skær derefter græskarkødet i lidt tykke både. Læg dem på en plade med bagepapir, stænk olie over, drys krydderier på og bag græskarstykkerne i ovnen ved 200° eller 165° varmluftovn, 15 – 20minutter.

Riv salaterne i mundrette stykker.

Pisk dressingen sammen, smag den til og bland den med salaterne.

Anret salaten på et fad med de bagte græskarstykker, græskarkerner og stykker af brie eller blåskimmelost.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.