Norden møder Frankrig i denne sprøde salat, som vendes med en vinaigrette, dampede grønne asparges, grillstegt kylling og sprøde brødcroutoner.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
    Pensl kyllingebrystfileterne med olie og grill dem i ca. 5 minutter på hver siden på en grillpande. Tag kyllingen af panden og skær dem i skiver.
  2. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Damp aspargesene i 1 minut. Skær asparges i snitter.
  3. Skyl salaterne og slyng dem tørre. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend med salaten.
  4. Skær brødet i tern og vend med olien. Fordel brødet på en bageplade med bagepapir og rist brødet i ovnen i ca. 8 minutter til croutonerne er gyldne. 
  5. Anret salaten med kylling i skiver, aspargessnitter og croutoner. Top med kørvel og server med groft brød.

Tip!
Kørvel kan erstattes af andre krydderurter som fx bredbladet persille, kruspersille eller basilikum. 

Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat vinaigrette med kylling og asparges

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.