Norden møder Frankrig i denne sprøde salat, som vendes med en vinaigrette, dampede grønne asparges, grillstegt kylling og sprøde brødcroutoner.

Salat vinaigrette med kylling og asparges
Ingredienser
4 pers.
4 kyllingebrystfileter
1 spsk olivenolie
1 bundte
grønne asparges
75 g
babyleaves (1 bakke)
1 bundte
kørvel
Sennepsvinaigrette
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
2 tsk sød- eller grovkornet sennep
1.5 tsk flydende honning
½ tsk salt
Croutoner
2 skiver surdejsbrød
2 spsk olivenolie
Tilbehør
groft brød
Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
Tip
Kørvel kan erstattes af andre krydderurter som fx bredbladet persille, kruspersille eller basilikum.