Sprød salat med smilende æg, rejer, agurk og radiser med cremefraichedressing med dild.

Tilberedning

15 min - 4 pers.

  1. Hak dilden og sæt lidt til side til pynt. Bland resten med cremefraiche og mayonnaise. Smag dressingen til med citronsaft, sukker, salt og peber.
  2. Kog æggene i 7 minutter og afkøl dem i koldt vand. Pil og halvér dem.
  3. Skær agurken i tern og pluk salaten. Skær radiserne i tynde skiver.
  4. Anret salatblade, agurk og radiser på et fad sammen med rejer, æg og dild.
  5. Servér med dilddressingen og nyd evt. salaten med godt brød.

Tip!

Salaten kan varieres efter sæson og indholdet i grøntsagsskuffen. Både forårsløg, ærter og tomat vil passe godt til. 

Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat-opskrift med smilende æg, rejer og dilddressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.