Denne forfriskende salat med vandmelon er en rigtig forårs og sommerklassiker

Tilberedning

30 minutter - 2 personer

Rist pinjekernerne pa en tør pande ved jævn varme i 1 min., eller til de er let gyldne, vend dem ofte undervejs og tag dem af panden. Skær skallen af vandmelonen, fjern evt. kerner og skær melonkødet i så tynde skiver som muligt.

Skær også radiserne i meget tynde skiver, lad evt. pæne, spæde blade blive siddende på og vend derefter med nænsom hånd begge dele i en dressing bestående af 1 spsk ekstra-jomfruolivenolie og 2 spsk rødvinseddike. Smag omhyggeligt til med havsalt og friskkværnet peber.

Anret vandmelonen og radiserne pa tallerkener eller et fælles fad, drys med pinjekerner og pluk myntebladene udover. Smuldr fetaen udover og slut af med et godt drys peber fra højt løftet kværn.

Opskrift og foto er venligst udlånt fra Jamie Olivers bog ” 5 ingredienser - hurtig og nem mad”

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.