En ny og anderledes rejesalat. Radisecremen smager også skønt til røget fisk – fx laks eller ål.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær bunden af de grønne asparges og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Lad dem køle helt af.

Skyl og nip radiserne, læg dem i en blender og kør det hele godt med oliven olien til det bliver en lind creme. Smag til med ymer, salt og peber.

Skyl salatbladene og tomaterne godt og bland salaten.

Drys med rejer og og den hakkede basilikum.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat med tomater, radisecreme og asparges

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.