En af sommerens friske salater, som virkelig klær' grillmaden

Tilberedning

15 minutter - 2 personer

  1. Skær haloumi osten i skiver.
  2. Skær tomater og jordbær i skiver og læg dem i et fad.
  3. Skær løget i tynde skiver og kom dem hen over.
  4. Dryp med en dressing af hvidvinseddike og olivenolie krydret med salt og peber.
  5. Grill hurtigt haloumi på begge sider og læg den oven på salaten.
  6. Pynt med basilikum og server

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat med tomat, jordbær og grillet halloumi

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.